Close

Glasadvies

Als uw persoonlijke briladviseur begeleiden wij u graag met de juiste keuze van de voor u meest geschikte brillenglazen. Wij nemen hiervoor natuurlijk alle tijd.
Gelet op het grote aanbod van vele uiteenlopende kwaliteiten is een degelijk, betrouwbaar advies van een gediplomeerd opticien onontbeerlijk.
Wij voeren, voor elk budget, een uitgebreid glasprogramma.

Optiview brillenglazen

Hoogwaardige kwaliteit die u van ons gewend bent voor een aantrekkelijke prijs!
Vanzelfsprekend ontspannen zicht

Optiview multifocale brillenglazen
Ontspannen en helder zicht is niet altijd vanzelfsprekend. Rond uw 45e jaar veranderen uw ogen en daarmee neemt uw gezichtsvermogen geleidelijk af. Een bril met multifocale brillenglazen biedt u dan scherp en helder zicht op iedere afstand. Deze brillenglazen kenmerken zich door een van boven naar beneden geleidelijk toenemende sterkte. De sterkte aan de bovenzijde van het brillenglas is die voor veraf zien en aan de onderzijde die voor lezen. Het resultaat is een scherp beeld op iedere afstand en met recht de alles in één oplossing.
De hoogwaardige kwaliteit van Optiview multifocale brillenglazen bieden u een vloeiende overgang van veraf naar dichtbij zien zonder hinderlijke sprongen. Met multifocale brillenglazen van Optiview vergeet u dat uw ogen hulp nodig hebben.

ov-multifocaal-banner-930x400

 

Optiview enkelvoudige brillenglazen
Comfortabel en ongehinderd kijken

De een wil wat scherper zien in de auto en de ander wil beter zicht bij het lezen. Enkelvoudige brillenglazen corrigeren het oog op één specifieke afstand afhankelijk van uw sterkte. Tijdens een oogmeting kunnen wij exact aangeven welke correctie nodig is om u weer comfortabel en ongehinderd zicht te geven.
Dit advies combineren wij met de enkelvoudige brillenglazen van Optiview. Deze brillenglazen kenmerken zich door een hoog draagcomfort en cosmetisch mooie glazen. Daarbij worden deze brillenglazen standaard inclusief ontspiegeling en kraswerende laag geleverd. Dit biedt extra bescherming voor een langere levensduur van uw bril.

ov-enkelvoudig-banner-930x400

Herkent u deze houding?

beeld-crash-test-dummy

Normale multifocale brillenglazen zijn bedoeld om in het dagelijks gebruik alle afstanden tussen dichtbij en veraf scherp te kunnen zien.
Echter, de “leescorridor” hiervan is, met name bij een benodigde hogere “leesadditie”, te beperkt om voldoende kijkcomfort te creëren bij langdurig computergebruik.

Met een “gewone” multifocale bril heeft men de neiging om daarbij steeds door het kleinere, onderste leessegment van het glas te kijken, waardoor nek- en schouderklachten ontstaan.
Vandaar dat er speciale beeldschermglazen zijn ontwikkeld, als het ware een multifocale bril, die een kleinere afstand overbrugt. Daardoor bezit dit glas een ruimere “leescorridor” en biedt zo een duidelijker en comfortabeler zicht op de computer plus het werkgebied eromheen.

Uw persoonlijke briladviseur legt u graag de verschillende mogelijkheden van de beeldschermglazen voor.

Leesbril

rodenstock29corr

Multifocaalbril

rodenstock37corr

Computerbril

rodenstock33